Joris Lemette geïnstalleerd als nieuw commissielid voor Kamper fractie D66

Joris Lemette geïnstalleerd als nieuw commissielid voor Kamper fractie D66

Tijdens de laatste raadsvergadering werd Joris Lemette officieel geïnstalleerd als nieuw commissielid namens D66 Kampen. De geboren en getogen Kampenaar zal volgens de D66 fractie een waardevolle aanvulling zijn op de commissie Ruimtelijke Ontwikkeling van de Kamper gemeenteraad.

Met een achtergrond als ontwerper bij een vooraanstaand bouwbedrijf brengt Lemette niet alleen passie voor zijn vak, maar ook een schat aan deskundigheid op het gebied van bouwen en ruimtelijke ontwikkeling met zich mee. Zijn betrokkenheid bij de politiek dateert al van zijn studiejaren Civiele techniek aan de hogeschool Windesheim, waar hij actief was voor de Jonge Democraten, de jongerenafdeling van D66.

Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen stond Lemette op de kieslijst voor D66 Kampen, wat nu resulteert in zijn officiële benoeming tot commissielid. In zijn nieuwe rol ziet hij een kans om de ambitie van Kampen te vergroten en modern denken te stimuleren: “Wat Kampen nodig heeft is ambitie, modern durven denken. We moeten nadenken over de modernisering van onze economie. Ik zou willen dat jonge mensen ook hier een baan kunnen vinden die bij hen past.”

D66 fractievoorzitter Gerben Wijnja is verheugd over de versterking van de fractie: “Het is belangrijk dat jonge mensen meedoen in de politiek. En daarbij brengt Joris, naast zijn enthousiasme, heel veel deskundigheid mee op het gebied van bouwen en ruimtelijke ontwikkeling. Kampen heeft grote bouwplannen. En die kennis komt dus zeer van pas als wij als gemeenteraad over die plannen besluiten moeten nemen.”

Met de benoeming van Joris Lemette lijkt D66 Kampen zich te verzekeren van een gedreven en deskundig commissielid, klaar om bij te dragen aan de toekomstige ruimtelijke ontwikkeling van de stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *