Auto belandt op de kop in weiland na ongeval

Auto belandt op de kop in weiland na ongeval

Vanavond zijn de hulpdiensten omstreeks 19:30 uur met spoed uitgerukt naar de Mastenbroeker polder. Ter plaatse troffen zij een zwaar gehavende auto aan die op zijn kop in een weiland was beland. Het incident heeft de aandacht getrokken van omstanders en autoriteiten, terwijl de oorzaak van het ongeval nog steeds een raadsel is.

Het tafereel in het weiland laat weinig aan de verbeelding over: een auto met aanzienlijke schade, te midden van omgeploegde grond. Het voertuig lijkt een zware impact te hebben ondergaan. De politie en andere hulpdiensten hebben onmiddellijk de omgeving afgezet en zijn begonnen met het onderzoeken van de plaats van het incident. Op dit moment is er weinig bekend over de omstandigheden die tot het ongeval hebben geleid. Het is ook niet duidelijk of er andere voertuigen bij het ongeval betrokken waren.

Wat betreft mogelijke slachtoffers, er is nog geen officiële informatie beschikbaar. Echter, ter plaatse werd één persoon in een ambulance nagekeken door medisch personeel. De ernst van diens verwondingen is vooralsnog onbekend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *