Koninklijke onderscheiding voor (oud wethouder) Martin Ekker

Koninklijke onderscheiding voor (oud wethouder) Martin Ekker

Vrijdagmiddag 22 september reikte burgemeester Sander de Rouwe in het stadhuis van Kampen een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer Martin Ekker. De (onder andere) oud wethouder Ekker werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer Ekker ontving de onderscheiding vanwege zijn belangeloze inzet op het gebied van financiën en bouwkunde ten behoeve van de gemeenschap. Hij toonde grote toewijding als voormalig wethouder van Kampen, bestuurslid van de Stichting Dagverblijven, actief Rotary-lid en penningmeester van de Stichting Sinterklaasintocht Kampen. Ook bood hij zijn expertise aan bij schietsportvereniging ‘SSV Op de Korrel’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *