Richard Boddeus (Kampen sociaal) voorgedragen als wethouder

Richard Boddeus (Kampen sociaal) voorgedragen als wethouder

Richard Boddeus is door Kampen Sociaal voorgedragen om wethouder te worden. De partij heeft enige tijd geleden dat besloten. Nu de onderhandelingen over een nieuw coalitieprogramma in een laatste fase zitten komt de partij naar buiten met de kandidaat. Kampen Sociaal gaat een college vormen met de ChristenUnie, SGP, CDA en GroenLinks.

Commissielid en secretaris van Kampen Sociaal Lenie van Asselt is blij met de keuze: ‘Richard heeft 12 jaren politieke ervaring als raadslid, is sociaal bewogen en heeft een groot hart voor Kampen en haar inwoners. Zijn inzet om het voor mensen die het minder hebben beter te maken heeft Kampen nodig. Richard ziet altijd kansen en heeft organisatorisch talent, dat zagen we bij het opzetten van de Pinkstervrijmarkt, een evenement waar inmiddels duizenden mensen op afkomen. Daarnaast ziet hij het grote belang van de culturele sector voor de inwoners en bezoekers van de gemeente Kampen.’

Richard Boddeus kijkt ernaar uit om wethouder te worden: ‘Het is mooi om je in te zetten voor de inwoners van de gemeente Kampen, dat deed ik al als raadslid maar hoop het nu nog meer te kunnen doen als wethouder. Een socialer Kampen met oog voor de omgeving, waar het goed leven en werken is en waar je als buitenstaander hartelijk wordt ontvangen, daar ga ik mij voor inzetten.’

Boddeus werd geboren in Kampen en werkt op dit moment als verpleegkundige in Zwolle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *