Kampen kleurde blauw op het ChristenUnieplein

Kampen kleurde blauw op het ChristenUnieplein

(Ingezonden – Politiek)

Afgelopen zaterdag kleurden vele politieke partijen Kampen en omgeving. Het Unieplein in Kampen kleurde blauw en was voor de gelegenheid omgedoopt tot ChristenUnieplein.

Kinderen konden voetballen in een pannakooi die op het plein stond en op de Oudestraat had de ChristenUnie een wensboom geplant. Veel mensen waren bereid hun wens voor Kampen met hen te delen en hielpen om de boom ‘in bloei’ te zetten. Belangrijke thema’s als de woningnood voor starters en ouderen, voorzieningen voor kinderen (en dan niet alleen in nieuwbouwwijken), de behoefte aan een goed armoedebeleid en de terugkeer van de Kogge kwamen ter sprake. Ook de behoefte aan meer groen in de stad kwam in veel wensen naar voren. Prachtige wensen waar de komende tijd mee aan de slag wordt gaan.

En natuurlijk waren er weer vele mooie gesprekken waarin te horen was dat we als ChristenUnie voor zaken gaan die onze inwoners ook belangrijk vinden: zorg voor elkaar, zorg voor de schepping en een economie waar de mens centraal staat. De ChristenUnie kiest voor wat echt telt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *