VVD Kampen kiest voor Harry Bruins als lijsttrekker

VVD Kampen kiest voor Harry Bruins als lijsttrekker
Kampen - Harry Bruins, fractievoorzitter VVD Kampen. Foto Freddy Schinkel

Op voordracht van het bestuur is Harry Bruins unaniem door de leden verkozen als lijsttrekker voor de VVD Kampen tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen 2022.

Met ruim vijf jaar ervaring als raadslid voor de VVD is Bruins absoluut geen onbekende in het stadhuis en daarbuiten. Als agrarisch ondernemer kent hij het buitengebied en de stad als geen ander. Regisseur Tim Veldhuis is verheugd met de benoeming van Harry Bruis als lijsttrekker, “het ondernemersbloed zit hem in de genen, zijn creatieve ideeën en oog voor de mens zijn belangrijke kwaliteiten voor een lijsttrekker. Harry staat midden in de samenleving, dat vinden we ontzettend belangrijk binnen de lokale VVD.”

Bij de vorige verkiezingen haalde de partij net geen 4 raadszetels. Met de vernieuwde lijst met enthousiaste en breed ondernemende mensen doet de VVD een gooi naar tenminste vier zetels. Bruins: “In de afgelopen vier jaar hebben we als oppositiepartij al laten horen hoe wij de toekomst van Kampen zien. Met deze betrokken Kampenaren willen we ons inzetten om Kampen samen een veilige stad te maken waarin je duurzaam kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Iedereen die het nodig heeft moet zorg en aandacht krijgen!”

Binnen de lokale VVD wordt momenteel de laatste hand gelegd aan het partijprogramma dat als rode draad moet gelden voor de aanstaande campagne. Het bouwen van woningen en een gastvrije stad/gemeente voor inwoners, bedrijven en bezoekers zijn belangrijke speerpunten.

Tijd om stil te zitten heeft Bruins niet na zijn kersverse benoeming als lijsttrekker, “Er staan nog belangrijke onderwerpen op de agenda die echt belangrijk zijn voor Kampen. De campagne wordt belangrijk, maar ik heb er zin in. Er is werk aan de winkel!”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *