Ned Air 2Bruggenloop opnieuw groot succes (Fotoverslag)

Ned Air 2Bruggenloop opnieuw groot succes (Fotoverslag)

Mooi weer en een record aantal deelnemers.

Ze waren blij het eindelijk weer van de bruggen af te mogen schreeuwen: “We gaan door!” Nadat dit evenement meerdere keren verzet was, klonk op zaterdag 16 oktober 2021 klonk  eindelijk weer het startschot voor de tweede editie van de Ned Air 2Bruggenloop!

Met een stralend zonnetje en wat wolkjes aan een blauwe hemel kwamen de sportievelingen niet alleen uit Kampen, maar zelfs vanaf de andere kant van het land naar Kampen om de (nu al traditionele) twee bruggenloop te voltooien.
Met diverse loopafstanden heeft dit hardloopevenement Kampen opnieuw sportief op de kaart gezet. Met 1500 deelnemers en veel publiek langs de kant kan de organisatie dan ook terugkijken op een meer dan geslaagd evenement.

Een van onze fotografen was uiteraard ter plaatse om mooie beelden te schieten.

Foto’s Jet Kattenberg.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *