De zeven gouden regels van Floorever

De zeven gouden regels van Floorever

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie
Floorever is gespecialiseerd in woningstoffering; hét adres voor pvc vloeren, laminaat, tapijt, vinyl, gordijnen, inbetweens, rolgordijnen, duorolgordijnen, jaloezieën en alle overige raamdecoraties. Daarnaast zijn we sterk in traprenovatie. Al meer dan elf jaar lang mogen we onszelf ‘de onbetwiste nummer 1 in vloeren en raamdecoratie’ noemen. Dat is niet voor niets!

Als gerenommeerd specialist op het gebied van vloeren en raamdecoratie, zijn we vertrouwd leverancier van diverse (grote) A-merken. Daarnaast hebben we ook een eigen (private)label; producten van uitmuntende kwaliteit met een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Daarmee bieden we voor elke portemonnee de juiste oplossing.

All-inclusive
Floorever werkt volgens de all-inclusive methode. Dat betekent dat we u niet alleen van deskundig advies dienen bij het vinden van de juiste vloer. Ook komen we langs om exact te meten wat u nodig heeft. Aansluitend komen onze deskundige vakmannen uw vloer leggen. All-inclusive betekent inclusief dit alles. En meer. Natuurlijk zijn onze prijzen ook inclusief egaliseren én inclusief ondervloer. Natuurlijk ruimen onze mannen na hun werk alles weer keurig op. All-inclusive. Beter kan het niet.

Geen aanbetaling
Vanzelfsprekend zijn onze vloeren en raamdecoratie aantrekkelijk geprijsd. Alleen daarom zou u al voor Floorever moeten kiezen. Maar er is meer! Zo vragen wij nooit een aanbetaling. U betaalt pas wanneer de vloer ligt of uw raamdecoratie hangt. Dat is onze honderd procent tevredenheidsgarantie!

Pak die aanbieding!
Ziet u nu een mooie aanbieding, maar schikt het u niet om dit nu al door onze vakmensen te laten leggen? Geen enkel probleem. Wanneer u vandaag bestelt om zo van een mooie aanbieding te profiteren, dan kan dat. Wij komen de vloer dan graag op een voor u geschikt moment leggen. Natuurlijk voor die bijzondere prijs. Zo weet u zeker dat er nooit meer een leuk aanbod aan uw neus voorbij gaat.

Vakmensen
Niet voor niets zijn we ‘de onbetwiste nummer 1 in vloeren en raamdecoratie’. Bij ons krijgt u het beste advies én de beste koop. Dat zeggen we niet alleen zelf, dat horen we ook van onze klanten. Dat is wel zo prettig. Voor iedereen.

Floorever beschikt over eigen vakmensen; professionals die als geen ander hun vak verstaan. Vakmanschap waarop u kunt vertrouwen. Maken zij een fout, dan zijn wij verantwoordelijk. Zo wordt u nooit van het kastje naar de muur gestuurd. U doet zaken met Floorever en Floorever zorgt, samen met haar mensen, voor honderd procent tevredenheid. Wat wilt u nog meer? Floorever. Aangenaam!

www.floorever.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *