Meerdaags ontmoetingsfestival ‘All Inclusive’ in oktober

Meerdaags ontmoetingsfestival ‘All Inclusive’ in oktober
Foto © KampenLive

Het herdenkingsproject “We’ll meet again” wordt in oktober afgerond met een Ontmoetingsfestival. Dat is meteen ook het officiële startschot voor een nieuw thema waar de gemeente mee aan de slag gaat: “Kampen All Inclusive”. Iedereen die met het festival mee wil doen is welkom bij een online informatieavond op 25 mei.

Meerdaags programma
Paul Reichenbach won vorig jaar een stimuleringsbudget voor zijn idee om een ‘Ontmoetingsdag’ te organiseren. Dat concept is inmiddels uitgebreid tot een meerdaags festivalprogramma waarmee Kampen laat zien dat het een hartelijke stad voor iedereen is. Reichenbach heeft grote plannen voor een soort braderie met sport, cultuur, vermaak en verdieping in de stad. Daarnaast wordt gedacht aan een stadsdiner, dialoogsessies, wandelroutes en andere activiteiten.

Terug- en vooruitkijken
Het is de bedoeling, dat het festival het slot markeert van de activiteiten in het kader van 75 jaar (+1) vrijheid onder het motto “We’ll meet again”. En het is meteen de formele start van een nieuw programma: “Kampen All Inclusive”. Vanaf dat moment vragen ‘Kampen Partners’ en andere betrokkenen extra aandacht voor Kampen als inclusieve en hartelijke stad. Daarom organiseren ze tal van activiteiten gericht op bewustwording, inclusie en het activeren van Kampenaren, organisaties en ondernemers. Zo willen ze samen werk maken van inclusie: een samenleving zonder drempels.

Uitnodiging voor organisaties
De coördinatie van het Ontmoetingsfestival is in handen van Ruth Deddens (stichting Geluksacademie) en Paul Reichenbach met ondersteuning van o.a. ‘Kampen Partners’. Deddens en Reichenbach nodigen alle organisaties in Kampen uit om met hun eigen activiteiten aan te haken. Daarom wordt op 25 mei vanaf 19.30 uur een online informatiebijeenkomst gehouden.

Aanmelden hiervoor kan via info@ontmoetingsfestivalkampen.nl.

Foto ter illustratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *