Diverse soorten drugs aangetroffen na politieactie, verdachte (24) aangehouden

Diverse soorten drugs aangetroffen na politieactie, verdachte (24) aangehouden

Afgelopen woensdag heeft de politie een 24 jarige Kampenaar aangehouden nadat bij een inval (in de woning) diverse soorten drugs werden aangetroffen. “Het onderzoek is in volle gang, we sluiten niet uit dat er nog meer personen in dit onderzoek naar voren zullen komen”, aldus de politie.

De aanpak van drugscriminaliteit heeft de volle aandacht van de politie in Kampen. Hiervoor wordt met verschillende politiediensten nauw samengewerkt. Volgens de politie is het belangrijk dat mensen met informatie zich melden, zodat men hier gericht actie op kan ondernemen. Dit mag uiteraard ook anoniem, via M (0800 – 7000).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *