Ga in gesprek met Tweede Kamerlid Hilde Palland (CDA)

Ga in gesprek met Tweede Kamerlid Hilde Palland (CDA)

Dinsdagavond 9 maart wordt een interactieve digitale bijeenkomst georganiseerd, genaamd ‘In gesprek met Hilde Palland; onze vrouw in Den Haag’. Tijdens de online sessie kunnen geïnteresseerden in gesprek met Tweede Kamerlid Hilde Palland uit Kampen, die op de 12e plaats van de CDA-kieslijst voor de komende Tweede Kamerverkiezingen staat. Aanmelden kan door dit formulier in te vullen: https://forms.gle/9pNxUocx1iGMFY4WA.

Het belang van goede regionale vertegenwoordiging in Den Haag wordt als steeds belangrijker ervaren. Een goede infrastructuur, een sterke regionale economie en een vitaal platteland zijn ook voor Overijssel van wezenlijk belang. De prachtige 12e plek van Hilde Palland op de kieslijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen is dan ook vooral goed nieuws voor onze regio.

Op dinsdagavond 9 maart gaat Hilde Palland graag tussen 20.00 uur en 21.00 uur in gesprek met geïnteresseerden over onder andere het belang van regionale vertegenwoordiging, de rol van familiebedrijven en zzp’ers, maar ook over het verenigingsleven en noaberschap op het platteland. Daarnaast gaat Hilde graag met de aanwezigen in gesprek over de onderwerpen die zij belangrijk vinden.

U kunt zich opgeven door dit formulier in te vullen: https://forms.gle/9pNxUocx1iGMFY4WA. Na ontvangst van uw aanmelding wordt op dinsdag 9 maart de link naar de online sessie per e-mail met u gedeeld. Deelname aan het gesprek met Hilde Palland is uiteraard gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *