Hilde Palland (CDA) verrast ambulancepersoneel met ontbijt

Hilde Palland (CDA) verrast ambulancepersoneel met ontbijt

Op zaterdag 13 februari heeft Hilde Palland, kandidaat voor de Tweede Kamerverkiezingen namens het CDA, het personeel van de ambulancepost in IJsselmuiden verrast met een goedgevuld ontbijtpakket. Palland gaf het ontbijt aan het ambulancepersoneel als blijk van waardering voor hun tomeloze inzet voor de samenleving.

“De coronacrisis heeft ons bewust gemaakt van wat de cruciale beroepen zijn in onze samenleving als het erop aankomt. Alle mensen in cruciale beroepen, zoals de zorg, onderwijs, hulpdiensten of transport leveren een ongelooflijke prestatie. Dag en nacht zijn ze in touw voor de zorg voor patiënten, vervoer van levensmiddelen en bescherming van inwoners”, zegt Hilde Palland (CDA). “Tegelijk zien we ook hoe kwetsbaar vitale sectoren kunnen zijn in tijden van crisis. Daarom heb ik de lokale helden van de ambulancepost voor de regio Kampen met een heerlijk ontbijt willen bedanken voor hun tomeloze inzet voor onze samenleving.”

Op de ambulancepost in IJsselmuiden zijn twee ambulances gestationeerd. Toen Palland samen met Annelien Scheepstra van CDJA IJsseldelta het ontbijt kwam overhandigen, waren de vier ambulancebroeders aanwezig op de locatie. Zij waardeerden het gebaar van het Tweede Kamerlid uit Kampen en gaven ook nog wat suggesties mee voor Den Haag.

Traditiegetrouw zetten CDA Overijssel en CDA Kampen elk jaar rond Valentijnsdag vrijwilligers in het zonnetje. Zo overhandigden raadslid Jacolien van de Wetering en fractiesecretaris Niek Teune namens CDA Kampen op zaterdag 13 februari een prachtig boeket aan de voorzitter van IJsclub Eensgezindheid in IJsselmuiden; Mannie Vaandering. Daarnaast vond het CDA het van belang om dit jaar ook aandacht aan de cruciale beroepen te schenken. Daarom werden door heel Overijssel mensen met een cruciaal beroep verrast met een ontbijtje. Er werd genoten van de versgebakken broodjes, salade, versgeperste jus d’orange en de diverse soorten beleg. “Deze mensen hebben het echt verdiend”, aldus Hilde Palland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *