‘Laat jouw Ambiant Clic PVC vloer leggen door Floorever vakmannen’

‘Laat jouw Ambiant Clic PVC vloer leggen door Floorever vakmannen’

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

KAMPEN – Het is een enorme trend in Nederland: vloeren van PVC. Daar heeft volgens Bert-Jan Postuma van Floorever ‘zeker ook de Ambiant PVC vloerencollectie aan meegeholpen’. ‘Ambiant staat voor een ruime keuze, kwaliteit én een betaalbare collectie PVC vloeren’, zo vertelt hij. Niet vreemd dus dat Floorever dit merk al vanaf dag één in haar assortiment heeft. Zo biedt Ambiant sinds enige tijd ook klikbare PVC vloeren aan: Clic PVC van Ambiant. Je vindt een uitgebreid assortiment bij Floorever. Leg het zelf, of laat het leggen door de vakmannen van Floorever via de befaamde all-inclusive formule.

Ambiant PVC vloeren zijn stil, geluiddempend, sterk en duurzaam. Dit maakt de Ambiant PVC vloeren uitermate geschikt voor jonge gezinnen, waar speelgoedauto’s of barbiepoppen het vloerbeeld bepalen. ‘Maar ook ouderen met bijvoorbeeld een huisdier profiteren optimaal van de super matte houtuitstraling en alle voordelen van Ambiant PVC vloeren’, aldus Bert-Jan. ‘De collectie biedt voor elk wat wils. Niet alleen qua kleur en profiel, maar ook voor ieder budget.’

Makkelijk schoonmaken
Glas drinken laten vallen? Geen zorgen. Vetspetters rond het fornuis? Geen probleem. Chaos rondom de eettafel na etenstijd? Maak je niet druk. Doekje er over, en klaar! ‘Ambiant PVC vloeren zijn vochtbestendig, gemakkelijk te reinigen en daardoor erg hygiënisch’, klinkt het. ‘Bovendien is er volop keuze, of het nu om hout- of tegelreliëf gaat. Of om een smalle of een brede plank. Met of zonder natuurgetrouwe oppervlaktestructuur. Voor een beperkt of voor juist een ruim budget. Er is voor iedereen een vloer die het beste past.’ Kortom: Ambiant heeft voor elke woonstijl een PVC vloer, waarbij je je helemaal thuis voelt. ‘Met een vloer uit de collectie Clic PVC vloeren van Ambiant geniet je bovendien van alle voordelen die PVC biedt.’

Kliksysteem
‘Floorever biedt PVC vloeren van Ambiant die kunnen worden verlijmd, maar dus ook met kliksysteem, zodat je deze later weer kunt losmaken en elders kunt leggen, als je dat wilt’, verduidelijkt Bert-Jan. ‘En wil je het leggen liever niet zelf doen? Geen probleem. Floorever komt langs en meet alles voor je op en laat het aansluitend vakkundig leggen door onze speciaal hiervoor opgeleide vakmannen. Dan weet je zeker dat het goed gebeurt en heb je er zelf geen omkijken naar.’

‘Trouwens: wist je dat PVC vloeren ook erg geschikt zijn voor vochtige ruimtes? Niet alleen de keuken, maar zelfs de badkamer kan worden voorzien van een mooie PVC vloer. Meer weten? Kijk op www.floorever.nl of kom langs in een van onze winkels.’

Floorever Kampen
Ambachtsstraat 29
8263 AJ   KAMPEN
Tel: 038 – 33 33 77 0
E-mail: kampen@floorever.nl

Floorever Zwolle
Wipstrikkerallee 35
8023 DS ZWOLLE
Tel: 038 – 453 56 44
E-mail: zwolle@floorever.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *