Vincent Corjanus brengt herfst-EP uit op streamingsdiensten

Vincent Corjanus brengt herfst-EP uit op streamingsdiensten

De jonge zanger en dichter Vincent Corjanus heeft vandaag zijn nieuwe EP ‘Melodramatische Liedjes Voor Een Weergaloze Herfst’ uitgebracht. De EP bevat 4 gloednieuwe liedjes die Corjanus de afgelopen weken heeft opgenomen in zijn thuisstudio. Op zijn nieuwe EP laat de singer-songwriter vrijwel alle nuances varen. De openingstrack ‘Nog Lang Niet Dood’ zet de toon.

De titelsong was eigenlijk bedoeld als losse single. Maar omdat de zanger nog zoveel materiaal had liggen besloot hij een aantal liedjes toe te voegen die het onmiskenbare herfstgevoel oproepen. ‘Herfst is de ideale tijd om naar melancholische platen te grijpen. Ik voeg daar graag wat aan toe. Hoewel de liedjes niet allemaal over de herfst gaan, gaat het wel over bepaalde stemmingen en momenten van pure melancholie.’, zegt Corjanus.

De EP bevat naast de titelsong nog drie andere liedjes. De zanger licht ze kort toe: ‘Nog Lang niet Dood’ gaat over levensvreugde zoeken in het onvolmaakte. Analoog’ schreef ik in 2016 – of was ’17? Ik heb het liedje begin deze maand pas opgenomen. Op verzoek van mensen die het liedje live zo tof vonden. Het laatste nummer ‘Een Donkere Plek’ gaat niet over een fysieke plek. Het gaat over een strijd tussen gevoel, stemming, depressiviteit en melancholie.’

Vincent Corjanus speelt op 18 oktober in de bibliotheek in Nijkerk. Dit is voorlopig het laatste optreden. Het nieuwe album van Corjanus wordt verwacht in het najaar van 2021. Meer informatie: www.vincentcorjanus.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *