Vermist, wie heeft Lot gezien ?

Vermist, wie heeft Lot gezien ?

Al vanaf 8 juli is (vanuit kampen) Lot vermist. Lot is Eurasier teefje van 4 jaar. “Nu zoveel weken verder is Lot nog altijd niet thuis, wel is Lot een aantal keer gezien en is geprobeerd haar te vangen, maar helaas zonder resultaat. Lot is heel angstig en wordt steeds schuwer.” Aldus de eigenaren van de hond.

De baasjes van Lot zijn ten einde raad en vragen iedereen uit te kijken naar haar. Mocht u de hond aantreffen benader haar dan niet. “We hebben in de afgelopen weken gezien dat dit voor Lot averechts werkt . Wel willen we vragen (als mensen haar zien) om met de mobiel een foto van Lot te maken en deze toe te sturen met de exacte locatie en tijd waar de hond gezien is, zodat Lot veilig thuisgebracht kan worden.” Help je mee ?

Lot is voor het laatst gezien in de omgeving van de Zwartendijk .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *