Zomerse klanken en picknickplezier in het Stadspark Kampen

Zomerse klanken en picknickplezier in het Stadspark Kampen

Het is inmiddels een traditie geworden: op de eerste zaterdag van juli verandert het Stadspark in Kampen in een sfeervolle ontmoetingsplek voor muziek- en picknickliefhebbers. Op zaterdag 6 juli, van 12.00 tot 15.00 uur, organiseert Muziekvereniging De Broederband een heerlijk ontspannen zomers feestje op de plek van het oude zwembad. Diverse muzikale groepen treden op, terwijl bezoekers en voorbijgangers genieten van de muziek, sfeer en gezelligheid vanaf het gras of hun picknickkleed.

Het evenement, dat de naam Picknick in het Park draagt, belooft een gevarieerd muzikaal programma. Naast de bekende klanken van de harmonie van De Broederband kunnen bezoekers genieten van de Braziliaanse ritmes van Brobando, de percussie van Slag en Vlag en De Bikkels, en het saxofoonensemble van Quintus. Bovendien is er een speciale act van Mitrick, die Ierse en Keltische muziek ten gehore brengt, waarbij liefhebbers zelfs mogen meedoen. Voor de inwendige mens is een foodtruck aanwezig, maar bezoekers kunnen natuurlijk ook hun eigen picknick meenemen.

Het doel van Picknick in het Park is om mensen ongedwongen te laten kennismaken met verschillende muzieksoorten en -stijlen, en elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Het evenement is gratis toegankelijk en wordt mede mogelijk gemaakt dankzij bijdragen van Gemeente Kampen, EPK en Fonds KCIPO.

Mocht het weer tegenzitten, dan verhuist het evenement naar De Opmaat (Harmoniepad 2). Updates hierover worden via de sociale media kanalen van de organisatie gedeeld.

Kom op 6 juli naar het Stadspark en beleef een muzikale middag vol gezelligheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *