Grote wijziging Inrichting festival: Full Color Festival gaat door!

Grote wijziging Inrichting festival: Full Color Festival gaat door!
De laatste loodjes, vrijwilligers leggen de laatste hand aan de aankleding van het Full Color Festival - foto © KampenLive

Goed nieuws voor festivalgangers: het Full Color Festival gaat ondanks de slechte weersomstandigheden  van de afgelopen weken gewoon door! De organisatie heeft echter besloten om het festival anders in te richten vanwege de hevige regenval van de afgelopen weken.

“We zagen onze bezoekers al tot de knieën wegzakken in de modder,” zegt Jos Hogenbirk namens de organisatie. “Full Modder Festival, echt niet!” Om deze reden wordt het hoofdpodium verplaatst naar het veld bij het zwembad. “Daar hebben we veel meer ruimte,” legt Hogenbirk uit. “Een hele mooie plek om hetzelfde feestje te vieren en het is ook maar een paar meter verder.”

Foto © KampenLive

Vernieuwde Locaties voor Activiteiten
Naast de verplaatsing van het hoofdpodium zijn er nog andere wijzigingen in de locatie-indeling. Dichtbij het nieuwe hoofdveld komt de nieuwe plek voor Brute Biertjes, waar ook Wilde Wijntjes aan toegevoegd worden. “Zo kunnen bezoekers genieten van een breed scala aan drankjes op een centrale plek,” aldus de organisatie.

Foto © KampenLive

Aanpassing Voetbalplein en Podium ‘t Ukien
Om een goede aansluiting met de rest van het festival te behouden, wordt het voetbalplein op vrijdagavond verplaatst naar de oude locatie van Brute Biertjes. Een andere grote verandering is dat op zaterdag Podium ‘t Ukien naar het Witte Bruggetje verhuist.

Gemeentelijke Samenwerking
Deze snelle oplossingen zijn tot stand gekomen dankzij de medewerking van de gemeente en diverse andere partijen. “We zijn ontzettend blij met de steun en flexibiliteit die we hebben ontvangen,” zegt Hogenbirk. “Zo kunnen we er samen voor zorgen dat het Full Color Festival een groot succes wordt, ondanks de weersomstandigheden.”

Foto © KampenLive

TYPHOON Vervangt Diggy Dex op Full Color Festival Kampen

In een onverwachte wending kondigde de organisatie eerder deze week aan dat TYPHOON de plaats zal innemen van Diggy Dex op het grote podium op zaterdag 22 juni. Deze wijziging komt voort uit privé omstandigheden waardoor Diggy Dex niet kan optreden.

“Voor de fans van Diggy Dex is dit een dikke domper,” verklaarde de festivalorganisatie. “Maar niet getreurd, volgend jaar is hij alsnog te zien op het Full Color Festival. We keken enorm naar dit optreden uit, de hoofdact van de zaterdagavond op het grote veld. Na het nieuws zijn we direct op zoek gegaan naar een waardige vervangende artiest. En volgens ons hebben we die gevonden, en wat voor één: TYPHOON.”

TYPHOON, bekend om zijn energieke en meeslepende optredens, zal het festivalpubliek trakteren op een compleet nieuwe show. In deze show mixt hij zijn hiphopbasis met pop, soul en funk, wat belooft een zinderend optreden te worden. “TYPHOON is een sensatie op het podium en wij zijn nu wel heel trots dat we van hem in Kampen kunnen gaan genieten. Bereid je voor op een feest op het podium, een hoop energie,” aldus de organisatie.

De onverwachte verandering in de line-up wordt door velen als een positieve verrassing gezien. TYPHOON, die een solide reputatie heeft opgebouwd met zijn dynamische en krachtige live shows, zal ongetwijfeld zorgen voor een memorabele avond.

Het Full Color Festival Kampen staat bekend om zijn diverse muzikale aanbod en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Met deze nieuwe toevoeging aan het programma blijft het festival zijn belofte nakomen om kwalitatief hoogwaardige artiesten naar Kampen te brengen.

Bezoekers die speciaal voor Diggy Dex kwamen, hoeven niet te wanhopen. De rapper heeft al bevestigd dat hij volgend jaar alsnog op het festival zal optreden, wat fans een goede reden geeft om terug te keren. Voor nu kunnen ze zich verheugen op het spektakel dat TYPHOON op 22 juni zal neerzetten.

Het belooft wederom een spectaculair weekend te worden voor alle festivalgangers, met een aangepaste, maar even bruisende festivalopzet. Kom dus genieten van muziek, lekker eten en drinken, en vooral veel gezelligheid op het vernieuwde Full Color Festival!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *