Getuigenoproep na ongeval met fietser in Kampen

Getuigenoproep na ongeval met fietser in Kampen

De politie is dringend op zoek naar getuigen van een ernstig ongeval dat op maandag 3 juni 2024 heeft plaatsgevonden. Het incident gebeurde omstreeks 14:30 uur op de Zwartendijk in Kampen, waarbij een fietser betrokken was.

Volgens de eerste meldingen raakte het slachtoffer buiten bewustzijn en liep het hoofdletsel op. Om de omstandigheden van het ongeval duidelijk te krijgen en het onderzoek voort te zetten, roept de politie Kampen de hulp in van het publiek.

Heeft u iets gezien of gehoord dat van belang kan zijn voor dit onderzoek? Of was u ter plaatse en heeft u hulp verleend? Neem dan alstublieft contact op met de politie Kampen via het algemene nummer 0900-8844.

Uw informatie kan cruciaal zijn om de toedracht van dit ongeval te achterhalen en het slachtoffer te helpen bij zijn herstel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *