Fietsen en beleven: Ontdek Kampen tijdens de Fiets4daagse 2024!

Fietsen en beleven: Ontdek Kampen tijdens de Fiets4daagse 2024!

Van 3 tot en met 6 juni 2024 zal Kampen bruisen van fietsers tijdens de jaarlijkse Fiets4daagse. Dit jaar belooft het evenement extra bijzonder te worden dankzij de toevoeging van beleefpunten langs de route. Elke dag staat een ander thema centraal bij deze punten, waar deelnemers kunnen genieten van informatie en activiteiten.

Hier zijn de hoogtepunten van deze beleefpunten:
Op 3 juni is het thema bij Museumboerderij Kampereiland ‘Aan tafel’, waar fietsers worden uitgenodigd om te genieten van lokale gastronomie en historie.

Op 4 juni draait alles om de invulling van de dag bij het beleefpunt op Steege’s Erf, een unieke gelegenheid om te ontdekken wat Kampen te bieden heeft.

Hulpmiddelen, waaronder technologische, staan centraal op 5 juni bij het beleefpunt bij Theehuis Zalkerveer, waar innovatie en gemak hand in hand gaan.

Op de laatste dag, 6 juni, kunnen deelnemers het thema ‘samen zelfredzaam’ ervaren bij het beleefpunt bij het 8e Werk, een inspirerende afsluiting van de Fiets4daagse.

Dit initiatief wordt mogelijk gemaakt door IJsselheem, die mensen wil voorbereiden op het ouder worden. Zorg is belangrijk, maar niet het enige antwoord. Daarom biedt IJsselheem deelnemers een laagdrempelige kennismaking met andere mogelijkheden tijdens de Fiets4daagse.

Samenwerking speelt een cruciale rol in dit project, met betrokkenheid van diverse partijen in Kampen, waaronder Steege’s Erf, Museumboerderij Kampereiland, en vele anderen.

De Fiets4daagse start dagelijks tussen 17.00 en 19.00 uur, met een route van 25 kilometer. De kosten bedragen slechts 5,95 euro voor vier dagen. Voor aanmelding en meer informatie, bezoek www.ijsselheem.nl/Fietsvierdaagse.

De start vindt elke dag plaats bij De Amandelboom, Wederiklaan 2 in Kampen.

Voor een onvergetelijke ervaring en een ontdekkingstocht door het prachtige Kampen, mis de Fiets4daagse niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *