Ontdek de verborgen schatten van Kampen!

Ontdek de verborgen schatten van Kampen!

De Historische Vereniging Jan van Arkel, een bastion van erfgoed en cultuur in de prachtige stad Kampen, viert haar gouden jubileum met een meeslepende tentoonstelling die de harten van geschiedenisliefhebbers zal veroveren. In een unieke samenstelling, gecureerd door de oudste werkgroep van de vereniging – de Archeologiewerkgroep – worden bezoekers uitgenodigd om een ongekende reis terug in de tijd te maken.

Van 4 mei tot en met 23 juni 2024 zal De Stadskazerne, gelegen aan de Oudestraat 216, 8261 CA Kampen, gastheer zijn van deze verbluffende expositie die lokale vondsten uit Kampen voor het eerst aan het grote publiek toont. Een schatkamer van eeuwenoude artefacten en fascinerende ontdekkingen zal de rijke geschiedenis van Kampen tot leven brengen, en bezoekers betoveren met de erfenis die onze voorouders hebben nagelaten.

De expositie belooft een fascinerende reis door de tijd, waarbij bezoekers kunnen zien hoe de stad Kampen door de eeuwen heen is getransformeerd, gevormd door de sporen van haar verleden. Elk object vertelt een verhaal, elk artefact draagt de ziel van een vervlogen tijdperk.
Deze expositie is meer dan alleen een showcase van oude voorwerpen; het is een venster naar ons verleden, een herinnering aan de mensen die ons zijn voorgegaan en de wereld die ze hebben gevormd.

Mis deze unieke kans niet om een glimp op te vangen van het verleden van Kampen en jezelf onder te dompelen in de rijke historie van deze prachtige stad. De toegang tot de expositie is gratis, dus grijp deze kans om de verborgen juweeltjes van Kampen te ontdekken.

Ga terug in de tijd, verrijk jezelf, en laat je betoveren door de verborgen schatten van Kampen!

Voor meer informatie over de expositie en de activiteiten van de Archeologiewerkgroep van de Historische Vereniging Jan van Arkel, kunt u contact opnemen via Archeologiewerkgroepkampen@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *