Europapa-Allee geopend

Europapa-Allee geopend

In de gemeente Kampen is de Europapa-allee geopend. Als eerste gemeente in Nederland heeft Kampen de Europa-allee in de gemeente omgedoopt tot Europapa-allee. Burgemeester Sander de Rouwe van Kampen heeft samen met scholieren uit IJsselmuiden maandagochtend 15 april het eerste straatnaambord opgehangen met deze naam.

Aanleiding is natuurlijk de Nederlandse inzending bij het Eurovisie songfestival. Joost Klein zal tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei de eer van Nederland hooghouden. Kampen steunt hem hierbij van harte.

Tegelijk heeft burgemeester Sander de Rouwe bij het plaatsen van de nieuwe straatnaamborden een oproep gedaan om te gaan stemmen bij de verkiezingen van het Europees Parlement op donderdag 6 juni 2024. Hij deed dat speciaal voor de 400 Kampenaren die bij deze verkiezingen voor het eerst mogen stemmen, maar de oproep geldt natuurlijk voor iedereen van 18 jaar en ouder die mag stemmen.

De straatnaamborden blijven in ieder geval hangen totdat de uitslag van het Eurovisie songfestival bekend is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *