Geen treinverkeer rond Zwolle van 29 april tot 2 mei 4.00 uur

Geen treinverkeer rond Zwolle van 29 april tot 2 mei 4.00 uur

Van maandag 29 april tot en met donderdag 2 mei 4.00 uur zal het treinverkeer rondom Zwolle worden verstoord door geplande werkzaamheden aan het spoor. Reizigers die normaal gesproken gebruik maken van de stations Kampen en Kampen Zuid richting Zwolle dienen rekening te houden met deze situatie, aangezien er gedurende deze periode geen treinen zullen rijden.

Om de hinder voor reizigers te minimaliseren, zullen de Nederlandse Spoorwegen (NS) en Keolis pendelbussen inzetten als vervangend vervoer. Deze pendelbussen zullen de route van station Kampen Zuid naar Zwolle verzorgen, en vice versa.

De werkzaamheden bij Zwolle hebben invloed op al het treinverkeer van en naar de stad. Naast de verbinding tussen Kampen Zuid en Zwolle, zullen er ook pendelbussen worden ingezet tussen Kampen Zuid en Meppel, evenals tussen Kampen en Zwolle. Deze pendelbussen zullen nauw aansluiten op de reguliere dienstregelingen.

Reizigers worden geadviseerd om hun reis kort voor vertrek te plannen met behulp van de reisplanner, om zo het meest actuele advies te ontvangen en eventuele vertragingen te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *