Magie tijdens de Koeiendans op ERF-1

Magie tijdens de Koeiendans op ERF-1
Foto © KampenLive

ERF-1 nodigt u van harte uit om deel te nemen aan een van de meest betoverende evenementen die de lente te bieden heeft – de legendarische Koeiendans op ERF-1! Vandaag, zaterdag 13 april, tussen 9:00 en 13:00, opent ERF-1 haar deuren voor een onvergetelijk Weidefeest dat u niet mag missen.

Om 11:30 uur gaan de deuren van de stal open, waarna u getuige kunt zijn van het hoogtepunt van de dag – de adembenemende Koeiendans! Zie hoe de pinken, na een lange winter op stal, vol vreugde terugkeren naar de groene weiden.

De terugkeer van de koeien naar de weide is niet alleen een teken van de lente, maar ook van het belang van de veeteelt in veel landelijke gemeenschappen. Koeien zijn van oudsher een belangrijk onderdeel van de agrarische industrie, en de jaarlijkse overgang van stal naar weide is een belangrijk moment voor boeren en hun families.
Wanneer de koeien voor het eerst naar buiten komen, is het een spectaculair gezicht. De koeien zijn opgewonden en energiek, springen in het rond en laten hun blijdschap duidelijk merken. Ze zijn duidelijk blij om weer buiten te zijn en te kunnen genieten van de vrijheid en de verse gras en bloemen.

Afgelopen jaar was KampenLive aanwezig voor een leuke impressie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *