Twirlsters van Volharding Kampen behalen zilver op EK Twirl 2024

Twirlsters van Volharding Kampen behalen zilver op EK Twirl 2024
Amber Engel en Eline Dokter, foto aangeleverd

De Twirlsters van Volharding Kampen, hebben afgelopen week een indrukwekkende prestatie neergezet op het Europees Kampioenschap Baton Twirling 2024 in Eindhoven. Amber Engel en Eline Dokter, veroverden samen met het Nationaal Pomponteam de harten van het publiek en behaalden de tweede plaats in de competitie.

Van 27 tot en met 31 maart stond Eindhoven in het teken van het EK Baton Twirling 2024. Met een deelname van maar liefst 133 deelnemers, was het een evenement van formaat waar de Nederlandse afvaardiging op indrukwekkende wijze aan deelnam. Amber Engel en Eline Dokter, twee ervaren twirlsters van Volharding Kampen, kregen de eer om zaterdag het Nederlandse team te vertegenwoordigen.

Na maanden van intensieve trainingen en voorbereidingen is deze prestatie niet alleen een persoonlijke triomf voor Engel en Dokter, maar ook een erkenning voor de toewijding en het talent van Volharding Kampen als geheel. Met hun indrukwekkende optreden op het EK Baton Twirling 2024 hebben Amber Engel en Eline Dokter niet alleen hun eigen talenten laten zien, maar ook de kracht en het doorzettingsvermogen van de twirlgemeenschap van Kampen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *