Straatafsluiting op Tweede Paasdag in 3e Ebbingestraat Kampen vanwege benzinelucht in woning

Straatafsluiting op Tweede Paasdag in 3e Ebbingestraat Kampen vanwege benzinelucht in woning

Tweede Paasdag heeft een ongewone geur van benzine in een woning aan de 3e Ebbingestraat in Kampen geleid tot een grootschalige inzet van hulpdiensten. Er werd alarm geslagen vanwege de penetrante geur die door het huis trok. De melding resulteerde in een directe reactie van de hulpdiensten. Zowel politie als brandweer arriveerden snel ter plaatse om de situatie te onderzoeken en veiligheidsmaatregelen te treffen. De straat werd direct afgezet

Op dit moment blijft de oorzaak van de benzinelucht onbekend. De brandweer is intensief bezig met het onderzoek naar de bron van de geur. Onder andere de Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) is ingeschakeld om bij te dragen aan het onderzoek.
Later meldde een bewoner van de 2e Ebbingestraat eveneens de penetrante geur.

De brandweer heeft het riool door gespoten en hoopt hiermee dit incident afgehandeld te hebben. Ze hebben de oorzaak niet kunnen achterhalen.

Foto’s © KampenLive Marco Westendorp

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *