De Sail-zondag, een dag vol avontuur, plezier en prachtige schepen

De Sail-zondag, een dag vol avontuur, plezier en prachtige schepen

Kampen verwelkomde ook vandaag de vele duizenden bezoekers voor een onvergetelijke dag vol avontuur, plezier en bewonderenswaardige schepen tijdens de Sail-zondag jkse Havenfeesten. Vanaf 13:00 uur stroomden enthousiaste mensenmassa’s de stad binnen, klaar om te genieten van alle festiviteiten die deze bijzondere dag te bieden had.

Het weer leek zich speciaal voor dit evenement op zijn best te presenteren, en droeg bij aan de feestelijke sfeer en maakte de dag nog aangenamer voor zowel bezoekers als deelnemers.

Een van de hoogtepunten was ook vandaag ongetwijfeld de indrukwekkende verzameling schepen die de haven sierden. Van majestueuze zeilschepen tot moderne jachten, de verscheidenheid aan vaartuigen was een lust voor het oog van elke maritieme liefhebber. Velen namen de gelegenheid te baat om aan boord te gaan en de schepen van dichtbij te bewonderen, terwijl anderen genoten van het spectaculaire uitzicht vanaf de kades.

Naast de schepen was er een overvloed aan activiteiten en entertainment voor jong en oud. Van kraampjes met lokale lekkernijen en ambachtelijke producten tot muzikale optredens en straattheater, er was wederom voor ieder wat wils.

Foto’s © KampenLive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *