Van Heutszplein overspoeld tijdens tweede dag van Sail Kampen

Van Heutszplein overspoeld tijdens tweede dag van Sail Kampen
foto © KampenLive

Op de tweede dag van Sail Kampen werden de straten van de Binnenstad van Kampen overspoeld door een overweldigend aantal bezoekers. Het Van Heutszplein, dat fungeerde als een van de belangrijkste locaties voor festiviteiten, bereikte ‘s avonds zijn maximale capaciteit, waardoor de organisatoren genoodzaakt waren om de toegang tijdelijk te sluiten vanwege veiligheidsoverwegingen.

Het plein barstte uit zijn voegen van enthousiaste bezoekers die genoten van de maritieme sfeer, live optredens en diverse activiteiten die Sail Kampen te bieden had. Ondanks de overvolle omstandigheden bleef de sfeer gemoedelijk en feestelijk, met mensen die samenkwamen om te genieten van het spektakel dat voor hun ogen ontvouwde.

Om ervoor te zorgen dat de veiligheid van alle aanwezigen gewaarborgd bleef, werd het Van Heutszplein tijdelijk afgesloten voor verdere toegang zodra de maximale capaciteit was bereikt. Gelukkig werd de situatie snel aangepakt en werden nieuwe bezoekers toegelaten zodra anderen vertrokken, waardoor de feestvreugde kon blijven voortduren.

Voor degenen die geen plek meer konden vinden op het Van Heutszplein, bood de Nieuwe Markt een alternatieve locatie om mee te feesten. Hier konden bezoekers genieten van live optredens van de populaire bands No Brakes en Midnight Madness, waardoor de festiviteiten zich verspreidden over meerdere locaties in de stad.

Sail Kampen belooft opnieuw een onvergetelijk evenement te worden, waarbij de stad tot leven komt met een mix van maritieme tradities, live muziek en een warme sfeer die mensen van alle leeftijden samenbrengt.

foto’s en video © KampenLive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *