Jonge redders gezocht: heldhaftige tieners redden man uit water

Jonge redders gezocht: heldhaftige tieners redden man uit water

Op dinsdagavond 19 maart, vond omstreeks 22.00 uur een incident plaats langs de waterweg ter hoogte van de tennishal KJLTC aan de Cellesbroeksweg in Kampen. Een fietser raakte te water en kwam in een benarde situatie terecht. Gelukkig schoten twee jonge meiden, naar schatting rond de 16 jaar oud, onmiddellijk te hulp en slaagden erin de man veilig aan wal te brengen.

Hoewel de daden van deze jonge heldinnen zeker niet onopgemerkt zijn gebleven, blijven hun identiteiten vooralsnog onbekend. Het gebrek aan namen maakt het echter onmogelijk om hen persoonlijk te bedanken voor hun moedige optreden. Als u één van deze jonge redders kent, of als u zelf één van hen bent, wordt u dringend verzocht om contact op te nemen.

“Via deze weg willen we graag met deze meiden in contact komen. Dus ken je of ben je 1 van deze meisjes, dan verzoeken wij een persoonlijk bericht te sturen, zodat we deze meisjes kunnen bedanken!” Aldus Marjolein Eilander  op Facebook 

Uw hulp wordt zeer op prijs gesteld bij het vinden van deze jonge redders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *