Tweede editie Vrienden van Oranje LIVE belooft waar spektakel te worden

Tweede editie Vrienden van Oranje LIVE belooft waar spektakel te worden

Zet hem in je agenda! 9 maart 2024 in de museumhal Wezenberg Transport bv. in IJsselmuiden: “Vrienden van Oranje LIVE”

Na een succesvolle eerste editie van de ‘Vrienden van Oranje Live’ in 2015, zal de, vanwege de coronapandemie in 2020 uitgestelde, tweede editie eindelijk worden georganiseerd op 9 maart 2024. Opnieuw zal de hal van Wezenberg Transport bv. omgebouwd worden tot een heuse feestzaal waar hèt muziekevenement van het jaar zal plaatsvinden.

Vanaf 19.30 uur zijn de deuren geopend en kan het aanwezige publiek direct genieten van het muzikale talent wat de gemeente Kampen rijk is. Blaasorkest We bin d’r uut zal de sfeer alvast brengen tijdens het voorprogramma. Oranje zal tijdens het boordevolle programma samen met verschillende artiesten, diverse herkenbare muziek verzorgen. Wat dacht je van 𝓕𝓮𝓮𝓵𝓲𝓷𝓰 𝓖𝓸𝓸𝓭 van Michael Bublé of de prachtige ballad 𝓕𝓲𝔁 𝓨𝓸𝓾 van Coldplay!
Speciaal voor dit evenement spelen zij nog veel meer bijzondere arrangementen geschreven door twee jonge talenten en leden van Show- en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden.

Uniek van dit muziekevenement is de combinatie van de verschillende lokale artiesten uit Kampen en omgeving. Heidy van den Brink, medeorganisator: “Dit keer hebben we het iets anders aangepakt en ben ik superblij en heel enthousiast over de artiesten die wij hebben kunnen contracteren voor deze editie.’ ‘Ze zijn vooral bekend als solist of duo, maar nu zoeken ze speciaal voor dit evenement ook de samenwerking op en zingen ze ook buiten hun eigen comfortzone. De band wordt gevormd door afgestudeerde conservatorium studenten en die staan garant voor een fantastische en verassende muzikale invulling’, aldus van den Brink.

Kaarten kopen kan via de online ticketservice die te vinden is op de website www.vriendenvanoranjelive.nl. Er zijn slechts 700 kaarten beschikbaar en op=op dus bestel snel je tickets, want dit wil je niet missen!

Datum: Zaterdag 9 maart 2024
Tijden: 20:30 uur, deuren gaan om 19:30 uur open
Locatie: Museumhal Wezenberg Transport bv. Spoorstraat 26, IJsselmuiden
Kosten: entreeticket € 12,50 excl. servicekosten

Website en kaartverkoop: www.vriendenvanoranjelive.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *