Gezamenlijk mandoline- en accordeonconcert in De Hoeksteen

Gezamenlijk mandoline- en accordeonconcert in De Hoeksteen
Kamper Mandoline en Gitaar orkest

Het Kamper Mandoline en Gitaar Orkest speelt op zaterdag 16 maart in De Hoeksteen in IJsselmuiden. Onder leiding van dirigent Sebastiaan de Grebber geeft het orkest samen met Accordeonvereniging Kunst & Vermaak uit Zwolle een gezamenlijk concert. De accordeonisten uit Zwolle staan onder muzikale leiding van Simone Colicchia-Bakker.

Tijdens het twee-en-een-half uur durend concert zullen beide orkesten een gevarieerd programma ten gehore brengen. De zaal gaat open om 19.00 uur, een half uurtje later begint het concert. Bij binnenkomst kan de entree van 10 euro contant worden betaald. Toegang voor kinderen t/m 12 jaar is gratis.

Kerkcentrum ‘De Hoeksteen’
Goudplevier 103
8271 GB IJsselmuiden
Aanvang: 19.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Toegangsprijs Euro 10,- (t/m 12 jaar gratis)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *