Nachtelijke autobrand aan Reigerweg in Kampen

Nachtelijke autobrand aan Reigerweg in Kampen
Foto: Marco Westendorp © KampenLive

KAMPEN, 27 januari 2024 – In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn brandweer en politie met spoed uitgerukt naar de Reigerweg in Kampen, waar een hevige autobrand woedde. Het incident vond plaats enkele minuten na middernacht, waarbij de hulpdiensten snel ter plaatse waren om het vuur te bestrijden.

Tot op heden blijft de oorzaak van de autobrand onbekend. Om de exacte reden van de brand te achterhalen, zijn zowel de politie als de brandweer gestart met een grondig onderzoek. Ook de auto die naast het brandende voertuig stond is door de brand beschadigd.

De omgeving van de auto werd direct na de brand afgezet voor nader onderzoek en alsnog te kunnen achterhalen wat de brand heeft veroorzaakt. Omwonenden worden verzocht eventuele informatie met betrekking tot verdachte activiteiten rond het tijdstip van de brand te delen met de politie.

Foto Marco Westendorp © KampenLive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *