IJsselheem lanceert inspirerende vrijwilligerscampagne

IJsselheem lanceert inspirerende vrijwilligerscampagne

Vandaag start de vrijwilligerscampagne vanuit IJsselheem, waarin de schijnwerpers worden gericht op het waardevolle werk dat vrijwilligers doen en de positieve impact op zowel cliënten als de vrijwilligers zelf.

De campagne belichten we enkele bijzondere vrijwilligersverhalen, waaronder dat van Greetje, die zich inzet voor de bewoners van De Bongerd in Hattem, en Hendri en Joyce, die altijd klaarstaan met een helpende hand op Myosotis in Kampen. Ook delen Mike en Ronald van het bedrijf Seven Stars uit Zwolle hun ervaringen, waarbij zij met hun collega’s een gezellige activiteit organiseerden bij de Nieuwe Haven.

Elke vrijwilliger heeft zijn of haar eigen unieke verhaal, waarmee de veelzijdigheid van vrijwilligerswerk bij IJsselheem wordt uitgelicht. De diversiteit aan taken omvat onder andere wandelen of fietsen met ouderen, spelletjes spelen, voorlezen, het organiseren van activiteiten zoals beweegsessies, tot en met klussen met bewoners. Dit kan zijn in groepsverband, maar ook individueel. Of men nu wekelijks of maandelijks beschikbaar is, de vrijwilligerscoördinatoren van IJsselheem streven ernaar om de perfecte match te vinden voor elke vrijwilliger.

Met al zo’n 1650 vrijwilligers in de leeftijd van 16 tot 90 jaar, benadrukt IJsselheem de onschatbare waarde van vrijwilligerswerk binnen hun organisatie. Hun belangeloze inzet is cruciaal voor de zorg aan de cliënten. Ze bieden extra ondersteuning, gezelligheid en organiseren activiteiten die soms buiten het bereik van zorgprofessionals vallen.

IJsselheem nodigt iedereen uit om de verhalen van deze inspirerende vrijwilligers te volgen en hoopt zo meer mensen te motiveren om zich aan te sluiten bij het groeiende netwerk van vrijwilligers. Voor wie interesse heeft in vrijwilligerswerk bij IJsselheem, staan de vrijwilligerscoördinatoren klaar om de mogelijkheden te bespreken. Op de website van IJsselheem zijn de verhalen te lezen van de vrijwilligers en kunnen belangstellenden meer informatie vinden over vrijwilligerswerk.
https://www.ijsselheem.nl/vrijwilligers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *