Sail Kampen 2024; Veelvoud aan activiteiten voor het hele gezin

Sail Kampen 2024; Veelvoud aan activiteiten voor het hele gezin
Foto © KampenLive

In het schilderachtige decor van de historische Hanzestad Kampen vindt dit jaar het grootste paasevenement van Nederland plaats: Sail Kampen 2024. Van 29 maart tot en met 1 april worden bezoekers uitgenodigd om te genieten van een indrukwekkend nautisch cultuurevenement met provinciale-, landelijke- en internationale allure.

Kom met Pasen naar Kampen, en geniet van het grootste paasevenement van Nederland! Sail Kampen 2024 belooft een onvergetelijk weekend te worden met water, wind, prachtige schepen en een veelvoud aan activiteiten voor het hele gezin. Het evenement dat groter is dan ooit tevoren, vindt plaats in de historische Hanzestad Kampen, die bekend staat om haar mooie waterfront.

Tijdens Sail Kampen 2024 zullen zeilschepen uit zowel binnen- als buitenland aan de kades van Kampen liggen, waar bezoekers de kans krijgen om deze schepen van dichtbij te bewonderen. Naast het bewonderen van de schepen, zullen bezoekers getuige zijn van de hanzegeschiedenis door optredens van shanty-koren, straatartiesten, dweilorkesten, komieken en levende standbeelden.

Sail Kampen start op vrijdagavond met de spectaculaire vlootschouw. De deelnemende schepen varen Kampen binnen en presenteren zich met volle zeilen en sfeervolle verlichting aan het publiek. Het evenement wordt op maandag groots afgesloten met een spectaculaire show.

Voor een toegangsprijs van slechts 7,50 euro per persoon hebben bezoekers toegang tot het festivalterrein gedurende alle dagen. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang tot het evenement.

MIS HET NIET!
Beleef Sail Kampen 2024 en laat je verrassen door dit unieke paasevenement. Kom van 29 maart tot en met 1 april naar Kampen en dompel je onder in de betoverende wereld van water, wind en historische schepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *