Ongure personen actief in de Maten: Politie intensiveert surveillances

Ongure personen actief in de Maten: Politie intensiveert surveillances

Afgelopen nacht werden door onbekende individuen tussen 2:00 en 2:40 uur in de wijk de Maten in Kampen autoportieren “gecheckt”, met name in de Cantate, Ballade en op het Oratoriumplein.

Op basis van camerabeelden blijkt dat rond 02:50 uur de verdachten langs diverse opritten aan de Marimba liepen. Korte tijd later verschenen de individuen aan de Concertlaan. Hier werden opnieuw autoportieren van een voertuig “gecheckt”. Gelukkig lijkt het erop dat de auto’s in de wijk goed vergrendeld waren, want op de beelden is duidelijk te zien dat de daders uiteindelijk te voet vertrokken, vergezeld van een gestolen fiets.

Bewoners van de Maten worden dringend verzocht hun auto’s te controleren op eventuele schade of pogingen tot inbraak. Daarnaast wordt gevraagd om eventuele aanwezige camerabeelden van beveiligings- of deurbelcamera of te bekijken en deze informatie te delen met de politie.

De politie is reeds op de hoogte van de situatie en heeft aangekondigd tijdens de nachtdienst extra surveillances uit te voeren in de Maten. Mocht iemand verdachte verdachte activiteiten opmerken, dan wordt hij of zij gevraagd dit direct te melden bij de politie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *