Diamanten jubileum viering voor Jan Lindeboom bij Muziekvereniging De Broederband

Diamanten jubileum viering voor Jan Lindeboom bij Muziekvereniging De Broederband

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van muziekvereniging De Broederband werd een speciaal moment ingelast om het diamanten jubileum van Jan Lindeboom te vieren. Jan, die maar liefst 60 jaar actief lid is van de vereniging, werd aangenaam verrast door een onverwachte receptie ter ere van zijn indrukwekkende toewijding.

Als jonge knaap begon Jan zijn muzikale reis met trompetlessen van een van de ervaren muzikanten in de vereniging. Sinds die bescheiden start is hij onmisbaar geworden in de trompetsectie. Wat begon als een passie voor muziek, groeide uit tot een zes decennia durende liefdesrelatie met De Broederband.

Op de nieuwjaarsreceptie, waar Jan in de veronderstelling was dat hij samen met het orkest een serenade zou brengen voor andere jubilarissen, werden de rollen omgedraaid. Tot zijn verbazing betraden plotseling zijn gezin, familie en enkele oud-leden de zaal. De verrassing was van ongekende omvang en liet Jan sprakeloos achter.

Gedurende zijn 60 jaar durende betrokkenheid heeft Jan Lindeboom talloze hoogte- en dieptepunten met de vereniging gedeeld. Hij heeft bijgedragen aan prachtige concerten, bekleedde zeven jaar lang een bestuursfunctie en is een vertrouwd gezicht geworden tijdens de gezellige nabesprekingen na repetities en concerten.

Met deze feestelijke viering is het jaar 2024 op een bijzondere en vreugdevolle manier ingeluid voor Muziekvereniging De Broederband. Het belooft een jaar vol activiteiten te worden, met geplande concerten en veranderingen in de leiding die later bekend zullen worden gemaakt. De vereniging staat klaar om dit nieuwe hoofdstuk aan te gaan, en kijkt uit naar nog meer successen en mijlpalen in de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *