Brandweer rukt uit voor voertuigbrand op Zwolseweg, IJsselmuiden

Brandweer rukt uit voor voertuigbrand op Zwolseweg, IJsselmuiden
Foto © KampenLive / Marco Westendorp

Zondagochtend omstreeks 10:20u is de brandweer met grote spoed uitgerukt naar de Zwolseweg in IJsselmuiden vanwege een hevige voertuigbrand. Het betrof een auto die in lichterlaaie stond.

Een gedeelte van de Zwolseweg moest tijdelijk worden afgesloten om de brandweer de ruimte te geven om het vuur te bestrijden. Gelukkig raakte er niemand gewond bij het incident. De eigenaar van het voertuig ontdekte de rookontwikkeling en handelde snel door de auto direct aan de kant te zetten, waardoor erger is voorkomen.

De politie was ook ter plaatse en heeft het verkeer bij het ongeval geleid om de hulpdiensten voldoende ruimte te bieden. De oorzaak van de brand is niet bekend. De getroffen weg is inmiddels weer volledig opengesteld voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *