Politie houdt man aan in onderzoek naar overlijden van Maas van den Heuvel

Politie houdt man aan in onderzoek naar overlijden van Maas van den Heuvel
Foto © Marco Westendorp

De politie heeft op 28 december uitgebreide zoekingen uitgevoerd in diverse panden in Kampen en twee woningen in Schiedam, als onderdeel van lopende onderzoeken naar het overlijden van Maas van den Heuvel in Kampen en een gewelddadige woningoverval in Epe.

In Schiedam resulteerden de zoekingen in de aanhouding van een 22-jarige man uit Curaçao, die wordt verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van Maas van den Heuvel. De politie benadrukt dat het onderzoek in volle gang is en sluit verdere aanhoudingen niet uit. Het Openbaar Ministerie (OM) en de politie werken nauw samen om alle facetten van deze zaken te belichten en gerechtigheid te waarborgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *