Dodelijk steekincident schokt Kampen: verdachte gearresteerd

Dodelijk steekincident schokt Kampen: verdachte gearresteerd

Woensdagavond, omstreeks 19:15, vond er een tragisch steekincident plaats bij een bedrijfspand aan de Gildestraat in Kampen. Een 46-jarige man uit Kampen raakte hierbij zwaargewond. Spoedig werd hij naar het ziekenhuis vervoerd, maar helaas overleed hij later op de avond aan zijn verwondingen.

De politie reageerde snel op het incident en zette aanvankelijk Burgernet in om de verdachte op te sporen. Echter, dit bericht werd vrijwel direct weer verwijderd. De verdachte, een 52-jarige man eveneens uit Kampen, is inmiddels aangehouden en wordt momenteel verhoord.

Het onderzoek naar de toedracht van het steekincident is nog in volle gang. Een Plaats Delict unit is ter plaatse om forensisch onderzoek te verrichten en de omstandigheden te onderzoeken. De politie roept getuigen op zich te melden om meer duidelijkheid te krijgen over de gebeurtenissen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *