Tiende Profnorm Kampen Daltons Dartoernooi voor het goede doel

Tiende Profnorm Kampen Daltons Dartoernooi voor het goede doel

Na het succes van voorgaande jaren organiseren De Daltons komend jaar, vrijdagavond 26 januari 2024 alweer de tiende editie van het Kamper Daltons. Ook deze keer wordt het (koppel)dartoernooi gehouden bij een van de hoofdsponsoren Peppers Unlimited in IJsselmuiden.

Het beloofd weer een leuk avondje uit te worden met volop gezelligheid en vertier. Ook als u geen darter bent zult u zich deze avond zeker niet vervelen. Er zal een DJ draaien, er worden mooie prijzen verloot en het zal u verder aan niets ontbreken op het gebied van eten en drinken. Kortom; een gezellige avond waar u als darter of toeschouwer niet mag ontbreken. De opbrengst van deze avond is bestemd voor diverse lokale goede doelen en initiateven.

Enkele van de lokale doelen die de Daltons het afgelopen jaar heef kunnen steunen is Wereldlichtjesdag Kampen, zij konden rekenen op een financiële bijdrage, een wat hoger bedrag dan de voorgaande jaren vanwege het feit dat zij iets extra’s wilden doen wegens de viering van de tiende editie. Daarnaast waren er natuurlijk ook bijdragen aan veel andere goede doelen en initiatieven

De inschrijvingen voor het toernooi starten op zaterdag 25 november aanstaande, vanaf 18:00u (aanmeldingen die voor dit tijdstip en datum binnenkomen worden helaas niet in behandeling genomen) Het inschrijfgeld bedraagt € 25,00 per koppel. Wees er op tijd bij want vol is in dit geval echt vol. Deelnemers dienen op de avond zelf uiterlijk 18:30u aanwezig te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *