Brand in garagebox: oorzaak onbekend, buurvrouw heldhaftig in actie

Brand in garagebox: oorzaak onbekend, buurvrouw heldhaftig in actie
Foto ©KampenLive

Maandagnacht, omstreeks 02:50u brak er een brand uit in een schuurtje of garagebox in de Zeebies in Kampen. De exacte oorzaak van de brand is nog onbekend, maar het snelle optreden van een alerte buurvrouw is erger voorkomen.

Het vuur werd voor opgemerkt door de buurvrouw die een sterke brandgeur rook. Bezorgd over de situatie ging ze meteen kijken en ontdekte dat er rook uit de garagebox kwam. Zonder aarzelen belde ze direct het alarmnummer 112 om de situatie te melden. Een tweede buurtbewoner begon direct met blussen. Dit werd overgenomen door de inmiddels gearriveerde brandweer.

Of de garagebox door de brand schade heeft is op dit moment onbekend.

Foto’s © KampenLive / Marco Westendorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *