Nachtelijke brand in Kamper Binnenstad

Nachtelijke brand in Kamper Binnenstad
Foto © KampenLive

Kampen, 30 oktober 2023 – In de vroege uren van maandagochtend brak door nog onbekende reden brand uit in de Voorstraat in binnenstad van Kampen. De brandweer kwam met groot materieel ter plaatse en slaagde er gelukkig in om erger te voorkomen, hoewel één persoon met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht.

De brandweer werd snel gealarmeerd en rukte met groot materieel uit om de beginnende brand te bestrijden. Dankzij de snelle inzet werd voorkomen dat de brand zich uitbreidde naar aangrenzende gebouwen en werden omliggende bewoners uit voorzorg geëvacueerd.
Buurtbewoners meldden dat één persoon met spoed per ambulance werd afgevoerd. De identiteit en de toestand van deze persoon zijn op dit moment nog niet bekend. De hulpdiensten hebben nog geen officiële verklaring afgegeven over de oorzaak van de brand, maar een grondig onderzoek zal worden uitgevoerd om de precieze oorzaak te achterhalen.
De woning is tijdelijk onbewoonbaar.

Foto’s KampenLive / Marco Westendorp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *