Open avond Oude HBS in Kampen

Open avond Oude HBS in Kampen

Op 13 november a.s.  organiseert Stichting Stadsherstel Kampen (SSK) haar laatste Open Avond. Een avond met als onderwerp “De Oude HBS in Kampen” In oktober 2021 heeft zorgorganisatie IJsselheem de voormalige HBS gekocht van de gemeente Kampen. IJsselheem wil op deze locatie zorgappartementen gaan realiseren.

Het monumentale pand, een Rijksmonument, werd aangekocht voor één euro. Een symbolisch bedrag omdat IJsselheem intensief in de renovatie en restauratie van de voormalige HBS investeert.  Na de restauratie en renovatie zal het pand weer in volle glorie schitteren.
SSK heeft de architect en de projectleider bereid gevonden om een aantal onderwerpen nader te belichten. Het betreft het ontwerpen in een bestaand pand van onderwijs naar zorg, de duurzaamheid en het cultureel erfgoed. Ook de stadarcheoloog is aanwezig om te vertellen over de onlangs in het pand gevonden onderaardse gangen. Het belooft opnieuw een interessante avond te worden.

U leest het goed, het is een open avond, dat betekent dat iedereen, die zich vooraf aanmeldt via info@stadsherstelkampen.nl, van harte welkom is. De avond wordt gehouden in de Oranjezaal van “De Regenboog” aan de Broederweg 32 in Kampen.
De aanvang op maandag 13 november is 19.30 uur en vanaf 19.15 uur wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee.  De toegang is gratis.
U kunt zich tot 8 november a.s. aanmelden via info@stadsherstelkampen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *