Meerdere inbraken Europarcs De IJssel Eilanden

Meerdere inbraken Europarcs De IJssel Eilanden
Foto © KampenLive

Europarcs De IJssel Eilanden heeft de afgelopen week te maken gehad met een reeks inbraken die vakantiegangers verontrusten. Diverse bronnen melden ons dat verschillende vakantiehuisjes en accommodaties het doelwit zijn geworden van onverlaten die waardevolle spullen zoals fietsen, creditcards en televisies hebben buitgemaakt.

Hoewel de politie nog geen officiële bevestiging heeft gegeven van deze inbraken, heeft Europarcs de kwestie erkend en stappen ondernomen om de veiligheid van het park te verbeteren. In een reactie aan onze redactie meldde Europarcs het volgende: “In de nacht van afgelopen zaterdag op zondag zijn er inderdaad bij en uit enkele vakantiewoningen goederen ontvreemd, waaronder enkele (elektrische) fietsen. Hier hebben wij niet eerder mee te maken gehad. Verder doen wij hier geen mededelingen over omdat de politie momenteel onderzoek doet. In overleg met de politie hebben we gekeken hoe wij de beveiliging van het park verder aan kunnen scherpen om zoveel mogelijk te voorkomen dat dit nog eens gebeurt.”

De inbraken hebben vakantiegangers en bewoners van Europarcs De IJssel Eilanden verontrust, en velen vragen zich af wat er gedaan zal worden om de veiligheid te waarborgen en herhaling van dergelijke incidenten te voorkomen. Europarcs lijkt vastberaden om samen te werken met de autoriteiten om de situatie aan te pakken en de beveiliging van het park te verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *