Stichting Live Life: “De mooiste dag afgelast!”

Stichting Live Life: “De mooiste dag afgelast!”
Foto De mooiste dag - ©KampenLive

In verband met de slechte weersvoorspelling voor morgen heeft het Bestuur van Stichting Live Life op advies van de veiligheidsregio moeten besluiten om de motor tourtocht en het evenement in De Zwarte Dennen te annuleren.

“Momenteel zijn wij druk bezig om een alternatieve locatie te vinden waar wij met elkaar alsnog een feestje kunnen vieren. Of dit gaat lukken, weten wij momenteel nog niet, maar wij houden jullie op de hoogte. Mocht iemand een suggesties hebben voor een locatie (ongeveer 600 personen), die wij morgen kunnen gebruiken, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten.” Aldus de organisatie.

Ieder jaar komen 250 enthousiaste motorrijders vanuit het hele land naar Kampen. Een prachtig plaatje van ronkende motoren, stoere motorrijders en vele gehandicapten die met veel plezier achter op de motor stappen.

De Mooiste Dag is een motortoertocht voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap uit Kampen en omgeving. Ontspannen achter op de motor of in een zijspan op weg naar een fantastische dag in de vrije natuur. Wat in 1996 begon als een kleinschalig evenement is inmiddels uitgegroeid tot een groots, professioneel en succesvol evenement. In totaal zijn maar liefst circa 750 mensen betrokken bij De Mooiste Dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *