N50: Onderhoudswerkzaamheden en afsluitingen tussen 5 en 8 juli 2023

N50: Onderhoudswerkzaamheden en afsluitingen tussen 5 en 8 juli 2023
Foto N-50 © KampenLive

In de komende dagen worden er langs de N50 belangrijke onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Tussen woensdag 5 juli en zaterdag 8 juli 2023 zullen gedurende drie avonden en nachten verschillende werkzaamheden worden verricht om de weg in optimale staat te houden. Deze onderhoudswerkzaamheden omvatten onder andere het reinigen van goten en kolken, asfalteren, geleiderailherstel, bermen maaien en het repareren van defecte verlichting.

Om deze werkzaamheden veilig en efficiënt uit te kunnen voeren, zullen er enkele tijdelijke afsluitingen plaatsvinden. Het is belangrijk voor weggebruikers om op de hoogte te zijn van deze afsluitingen en de bijbehorende omleidingsroutes. Hieronder vindt u gedetailleerde informatie over de afsluitingen en de aanbevolen omleidingsroutes.

Tussen de nachten van 5 juli en 6 juli, en tussen 6 juli en 7 juli 2023 zal de N50 volledig afgesloten zijn tussen knooppunt Hattemerbroek en Kampen in beide richtingen. Deze afsluitingen zullen plaatsvinden van 20.00 uur ‘s avonds tot 06.00 uur ‘s ochtends. Het verkeer zal gedurende deze periode worden omgeleid via aangewezen alternatieve routes.

Daarnaast zal er op de nacht van 7 juli naar 8 juli 2023 een afsluiting zijn tussen Kampen en knooppunt Emmeloord in beide richtingen. Ook deze afsluiting zal plaatsvinden tussen 20.00 uur en 06.00 uur. Weggebruikers dienen rekening te houden met deze afsluiting en de daarbij behorende omleidingen.

Om de vertraging voor weggebruikers zoveel mogelijk te beperken, wordt geadviseerd om tijdens deze afsluitingen rekening te houden met extra reistijd van ongeveer 10 tot 30 minuten. Het is belangrijk om deze extra tijd in te calculeren bij het plannen van uw reis, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Deze onderhoudswerkzaamheden zijn noodzakelijk om de veiligheid en de kwaliteit van de N50 te waarborgen. De afsluitingen en omleidingsroutes zijn zorgvuldig gepland om ervoor te zorgen dat het onderhoud zo min mogelijk hinder veroorzaakt voor weggebruikers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *