Alles uit de kast op het Full Color Festival

Alles uit de kast op het Full Color Festival

Het Full Color Festival haalt alles uit de kast, want De Kast, Roxeanne Hazes, Scrum, Mooi Wark zijn nog maar een paar van de klinkende namen die aankomend weekend,16 en 17 juni, in het Stadspark van Kampen komen spelen. En er is meer, veel meer te beleven tijdens het gratis Full Color Festival in Kampen.

Vrijdag: feest gegarandeerd
Mell & Vintage Future, begint om 19.00 uur. De organisatie vertelt: “En deze band mag je eigenlijk al niet missen. Wat een stem! Daarna is het de beurt aan Erik Neimeijer. Je kent hem vast nog wel van Bökkers. Om 22.00 uur is het tijd voor feest en rock ‘n roll. Het dak gaat er figuurlijk af met de mannen van Mooi Wark. Maar het kookpunt bereiken we met Steam Sister. Deze zes vrouwen blazen iedereen omver met hun show vol glitters, stoom en neon. Wie vorig jaar op zaterdag naar het Full Color Festival is geweest, weet waar we het over hebben.”

Zaterdag: niet normaal
Achter de muziek van de Kamper jeugdkorpsen aan richting het Full Color Festival. Een mooie samenwerking met de muziekverenigingen uit de gemeente Kampen (CKMV). Aansluitend geven op het hoofdveld de Broederband Kampen en Euphonia Wilsum samen met vocalist Marije van Dijk een prachtig concert. Daarna stappen de Blue Grass Boogiemen het podium op voor country en rock ‘n roll.

Volgens de organisatie is speciaal voor de burgemeester uitgepakt met de Friese band De Kast! Al 30 jaar speelt deze .band de sterren van de hemel en op 17 juni dus bij ons in Kampen. Steffen Morrisson is misschien wel de beste soulzanger van Nederland en speelt aan het eind van de middag.”

Zaterdagavond trapt het festival af met met Roxeanne Hazes. “Wie kent haar niet! Vorig jaar ging het op het laatste moment niet door, maar dit jaar staan ze er, Scrum!

Met hun Ierse en Schotse muziek in combinatie met stevige gitaarrock maken ze er een feestje van. Kraak & Smaak is dé electro-funkband uit Nederland, die al meer dan een decennium naam aan het maken is, nationaal en internationaal. We zijn er trots op dat zij bij ons op het Festival hun dikke mix van funk, disco, pop en house komen spelen. En of dat niet genoeg is, de afsluiter van de zaterdagavond is een knaller: Jungle by Night. Laat je overdonderen door deze live-act en dans met ons mee.”

En niet te vergeten alle andere muzikale verrassingen die op zaterdag plaatsvinden. Kom luisteren en genieten op de Natuurspeelplaats, bij Scouting Hanzeluiden en Kinderboerderij Cantecleer. Van 12.00 tot in de avond zijn er optredens op het hele festivalterrein.

En er is nóg veel meer te zien, te doen en te beleven. Kijk snel op www.fullcolorfestivalkampen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *