IKC Bouwman op zoek naar kunstenaar

IKC Bouwman op zoek naar kunstenaar

In de voormalige de Dr. H. Bouwmanschool was het  kunstwerk “de Ark van Noach” aanwezig. Vorig jaar, in de zomervakantie, is deze school gesloopt. Tijdens de sloop is het kunstwerk uit de school gehaald en ergens anders ondergebracht.

IKC Bouwman, zoals de naam nu is, is op zoek naar de maker van dit kunstwerk. Het kunstwerk was er al in de tijd toen het schoolgebouw nog het Mezennest heette.

Het glazen kunstwerk is  2 x 2,5 meter. Stichting Erfgoed Brunnepe is samen met de school druk bezig om de maker van dit kunstwerk op te sporen. Mocht je een tip hebben de school komt graag in contact met mensen die meer weten over dit kunstwerk of de maker ervan.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *