IJVV zoekt vrouwen die een sportieve uitdaging aan willen gaan

IJVV zoekt vrouwen die een sportieve uitdaging aan willen gaan

IJVV’s vrouwensectie groeit in rap tempo, niet alleen wat betreft de jeugdafdeling, maar ook bij de senioren. Het komende seizoen zullen maar liefst drie vrouwenteams van IJVV deelnemen aan verschillende competities.

Elk team heeft een eigen trainer, maar ze zijn allemaal met elkaar verbonden door gezamenlijke trainingen en onderlinge ondersteuning wanneer dat nodig is. Of je nu op zoek bent naar een uitdaging op elk gewenst niveau, competitief bent ingesteld en streeft naar het hoogst haalbare, puur voor het plezier gaat of een combinatie van beide nastreeft, bij IJVV ben je aan het juiste adres.

IJVV heeft de grootste meiden/vrouwenafdeling in de gemeente Kampen en biedt talloze mogelijkheden. Ben je geïnteresseerd of wil je een keer meetrainen om de sfeer te proeven? Stuur dan een e-mail naar dames@ijvv.nl er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met jou opgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *