Fietsvierdaagse kampen van start (foto’s)

Fietsvierdaagse kampen van start (foto’s)

Op maandag 22 mei om 17.00 uur gaf Karin Leferink (raad van bestuur van IJsselheem) samen met wethouder Erik Faber van de gemeente Kampen het startschot voor de Fietsvierdaagse van Kampen. Dit vond plaats bij het gemeentehuis van Kampen waar ook de start van de vierdaagse was.

De fietsvierdaagse vind plaats van 22 t/m 25 mei 2023. De route gaat langs de mooiste plekken in en rondom Kampen gaan. Deelnemers zijn actief bezig en kunnen elkaar ontmoeten. De vierdaagse is van, voor en door iedereen in en uit de omgeving van Kampen, en wordt georganiseerd door Landstede en IJsselheem. IJsselheem wil mensen preventief voorbereiden op het ouder worden. Zorg is daarbij natuurlijk maar één van de antwoorden. Daarom wil IJsselheem mensen op een laagdrempelige manier laten kennismaken met andere mogelijkheden tijdens de fietsvierdaagse. Studenten van Landstede-opleiding Sport en Bewegen kunnen door het organiseren van de vierdaagse kennis en ervaring opdoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *