Fietsvierdaagse Kampen van 22 tot en met 25 mei

Fietsvierdaagse Kampen van 22 tot en met 25 mei

Van 22 t/m 25 mei 2023 is de Fietsvierdaagse van Kampen. Samen vier dagen fietsen en onderweg genieten van de mooie natuur. Ook is er elke dag een beleefpunt op de route te vinden waar een thema centraal staat. Deelnemers krijgen er informatie en demonstraties over bewegen (22 mei), gezonde voeding (23 mei), activiteiten (24 mei) en (zorg)technologie (25 mei). De start is elke dag tussen 17.00-19.00 uur. Er zijn routes van 15 en 30 kilometer.  

 Vooral het genieten van het fietsen en de omgeving staat voorop. De route zal langs de mooiste plekken in en rondom Kampen gaan. Deelnemers zijn actief bezig en kunnen elkaar ontmoeten. De vierdaagse is van, voor en door iedereen in en uit de omgeving van Kampen. Aanmelden kan via www.ijsselheem.nl/fietsvierdaagse. De kosten bedragen 5 euro voor vier dagen.

De start vindt elke dag plaats bij het stadhuis van de gemeente Kampen aan de Burgemeester Berghuisplein 1. Samenwerkingspartners op de beleefpunten zijn Quintus, Bibliotheek Kampen, Kamper Wielerclub, Sportservice Kampen. en DOS Kampen.

De fietsvierdaagse wordt georganiseerd door Landstede en IJsselheem. IJsselheem wil mensen preventief voorbereiden op het ouder worden. Zorg is daarbij natuurlijk maar één van de antwoorden. Daarom wil IJsselheem mensen op een laagdrempelige manier laten kennismaken met andere mogelijkheden tijdens de fietsvierdaagse. Studenten van Landstede-opleiding Sport en Bewegen kunnen door het organiseren van de vierdaagse kennis en ervaring opdoen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *